Recunoscut pe plan national si international datorita activitatii sale in domenii precum vopselurile, grupul Kober a lansat acum 15 ani divizia de prodcutie a centralelor termice Motan. Pe langa aceste modele, grupul produce si centrale termice conventionale Motan si boilere si accesorii pentru centrale. Totul a pornit de fapt ca o afacere in domeniul industriei de vopseluri, incepand cu 2000, ulterior Kober s-a lansat si in productia utilajelor industriale. Productia de centrale termice Motan, inceputa in 2002, a facut ca astazi sa avem pe piata centrale recunoscute pentru toate caracteristicile deosebite pe care le au.

Centralele termice Motan sunt produse in Romania si se remarca prin calitatea lor deosebita, dar si prin preturile foarte avantajoase. Acestea reprezinta unele din cele mai viabile solutii de incalzire a locuintelor din intreaga tara.

Istoria centralelor termice Motan

Kober este una dintre cele mai de succes afaceri romanesti si aparitia sa pe piata s-a datorita inginerului roman Aurel Kober. In anul 1991 el a lansat prima fabrica de genul acesta, care s-a dezvoltat considerabil de-a lungul timpului si astazi a ajuns sa fie unul dintre cele mai recunoscute branduri la nivel internaitonal.

Initial, compania aceasta s-a axact exclusiv pe productia de vopseluri de tipuri diferite. In anii 2000 aceasta a intrat si pe piata de utilaje industriale.

Pentru ca piata romaneasca este dominata din exterior, grupul a lansat cu emotii prima centrala termica 100% romaneasca. Ulterior, la 15 ani distanta, centralele termice Motan inca sunt prezente pe piata si incalzesc casele roamnilor, fiind o solutie romaneasca ce se bucura de respectarea tuturor standardelor de calitate care s-au impus international. Aceste centrale sunt disponibile in mai bine de 23 de state ale lumii, fiind unele dintre produsele romanesti care ne reprezinta tara. Productia are loc in procent de 100% in la noi, in fabrica din Dumbrava Rosie, acolo unde se afla si laboratorul care este special dedicat solutiilor noi de incalzire termica a caselor.

Cu o istorie de peste 15 ani a acestui producator, centralele Motan sunt cele care atesta calitatea superioara a produselor si caracteristicile inovative ale acestora. Faptul ca toate aceste centrale se gasesc in peste 23 de tari ale lumii, contribuie si la garantia ca sunt produse de calitate.

De la centrale termice in condensatie si pana la sisteme inegrate de incalzire a caselor, de la boilerele Motan si pana la toate accesoriile special concepute pentru a incalzi casele, Kober se doveste unul dintre cei mai valorosi reprezentanti ai Romaniei in ceea ce priveste solutiile de incalzire.

Datorita maximului de confort pe care il ofera, dar si modului simplu de utilizare, aceste centrale termice sunt unele dintre cele mai rentabile solutii pentru incalzire in sezonul rece. In plus, pentru ca produsul este complet romanesc, cei care opteaza pentru astfel de solutii, nu fac altceva decat sa sustina o afacere locala achizitionand produsele care se ridica la standardele celor care vin din import si chiar le depasesc. Astfel, vei avea o centrala de calitate premium, de care sa fii mandru pentru ca este produsa in tara noastra.