Livrarea produselor se va efectua prin intermediul firmei de curierat Sameday.

Termenul estimativ pe care vi-l comunicam pentru livrarea produselor comandate si care dealtfel este afisat odata cu prezentarea respectivelor produse, se refera exclusiv la zile lucratoare.

Livrarea comenzilor se face prin curier rapid de luni pana vineri intre orele 10 – 17 . Termenul de livrare este de 1-3 zile lucratoare de la confirmarea telefonica a comenzii.

Livrarea produselor noastre are o arie de extindere nationala si, astfel, se va face oriunde in Romania. Inainte de a va fi onorata o comanda plasata pe site-ul nostru, sunteti notificat in scris sau telefonic pentru confirmarea comenzii.

Costul transportului este in sarcina vanzatorului, iar in caz de retur taxa de transport se achita de catre client.

Livrarea gratuita sau preturile de livrare comunicate sunt valabile doar pentru livrarile efectuate in raza de acoperire a Sameday Curier. Pentru locatii aflate in afara acestei acoperiri se pot percepe taxe de transport aditionale care insa nu pot fi stabilite si comunicate anticipat, cuantumul acestora depinzand de distanta (km) dintre localitatile aflate in raza de acoperire a societatilor de curierat si localitatea pe care o indicati pentru a va fi livrata comanda.

Comenzile inregistrate sunt trimise conform modalitatii alese si a informatiilor furnizate in procesul de comanda.

Te rugam sa verifici corectitudinea datelor inscrise, iar in cazul in care ai sesizat erori sau doresti sa modifici ceva in comanda, te rugam sa ne contactezi pentru procesarea acesteia, la numarul de telefon 0741.156.841