## Termeni și Condiții

Bine ați venit pe website-ul nostru! Vă rugăm să citiți cu atenție și să înțelegeți termenii și condițiile de utilizare a acestui website înainte de a începe navigarea sau de a efectua cumpărături. Prin accesarea și utilizarea acestui website, sunteți de acord cu toți termenii și condițiile prezentate mai jos. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții, vă rugăm să nu utilizați acest website.

### 1. Definiții

1.1. **Noi** – se referă la Blubox, furnizorul acestui website.

1.2. **Utilizator** – orice persoană care accesează și navighează pe acest website.

1.3. **Produse** – centrale termice pe gaz și orice alt produs sau serviciu oferit de noi prin intermediul acestui website.

### 2. Comenzi și Plăți

2.1. Pentru a efectua o comandă pe website-ul nostru, trebuie să aveți cel puțin 18 ani sau să aveți acordul părinților sau tutorelui dumneavoastră.

2.2. Prețurile produselor sunt afișate în lei . Prețurile pot varia și pot fi modificate fără notificare prealabilă. Plata se efectuează înainte de livrare sau conform opțiunilor specificate pe website.

2.3. Toate informațiile furnizate pentru procesarea plății trebuie să fie corecte și complete. Ne rezervăm dreptul de a refuza sau de a anula comenzi în cazul unor informații incorecte sau incomplete.

### 3. Livrare

3.1. Produsele vor fi livrate la adresa specificată de către client în momentul plasării comenzii. Ne străduim să efectuăm livrările în cel mai scurt timp posibil, însă termenele de livrare pot varia în funcție de disponibilitatea produselor și locația clientului.

3.2. Ne asumăm responsabilitatea pentru integritatea produselor până în momentul livrării la adresa specificată de client. După livrare, responsabilitatea pentru produse revine clientului.

### 4. Politica de Returnare și Garanție

4.1. Vă rugăm să consultați pagina noastră dedicată Politicii de Returnare și Garanție pentru informații detaliate privind procesul de returnare și garanția produselor.

### 5. Drepturi de Autor și Protecția Datelor

5.1. Toate conținuturile acestui website, inclusiv textul, imagini, logo-uri și design-ul, sunt protejate de drepturile de autor ale Blubox sau ale altor terți. Utilizarea neautorizată a acestor conținuturi este interzisă.

5.2. Colectăm și prelucrăm datele personale în conformitate cu Politica noastră de Confidențialitate. Prin utilizarea acestui website, sunteți de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastră personale în scopurile specificate în Politica de Confidențialitate.

### 6. Modificări ale Termenilor și Condițiilor

6.1. Ne rezervăm dreptul de a modifica sau actualiza acești Termeni și Condiții în orice moment, fără notificare prealabilă. Este responsabilitatea dvs. să verificați periodic această pagină pentru a fi la curent cu orice modificări.

Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru că ați ales Blubox pentru nevoile dvs. de centrale termice pe gaz. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să ne contactați prin intermediul informațiilor de contact disponibile pe website.